Om oss

Sjøholt Maskin leverer, reparerer og vedlikeholder maskiner for snørydding, skogrydding og plenklipping. Reparasjon av andre maskiner kan også gjøres, ta kontakt for avtale. Verkstedet er autorisert for Briggs & Stratton.

Vi utfører dekkskift og dekkreperasjon, og tilbyr i tillegg dekkhotell. Hos oss får du det du trenger av håndverktøy, elektroverktøy og produkter for hjem, hus, hytte og fritid. Jordfreser, ryddesag, plenlufter/mosefjerner og vedklyver er tilgjengelig for utleie.

Tire

Autorisert forhandler av Husqvarna

Sjøholt Maskin er sertifisert og autorisert forhandler av Husqvarna, slik kan vi forsikre deg om at du alltid får eksperthjelp – enten du skal velge et nytt produkt eller levere det gode, gamle til reparasjon eller service.  

Husqvarna har utviklet produkter av høy kvalitet i over 325 år, og har lang erfaring med å levere originaldeler og utmerket service. Uansett om du er huseier, anleggsgartner, skogsarbeider eller bygningsarbeider, er det alltid kort vei til vedlikehold av høy kvalitet for produktene dine. Kort sagt: Du får den servicen du forventer deg når du kjøper et produkt fra Husqvarna hos Sjøholt Maskin.  

Som autorisert forhandler har Sjøholt Maskin mekanikere som er opplært i å utføre service på produkter fra Husqvarna. For hvert enkelt produkt har vi en komplett serviceplan for å forlenge produktets levetid og sikre optimal ytelse.  
Vi monterer robotgressklippere i følgende kommuner/tettsteder etter avtale:
(krever fastlandsforbindelse)
Ørskog, Stordal, Skodje, Vestnes, Haram, Ålesund, Fjord og Brattvåg.


Personvern